Шлягер "жовтої" історіографії у Росії - Мицик, Ю. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2002)
Рецензія на книгу: Бушков А.А. Россия, которой не было. – М.; СПб., Красноярск, 2001 (2-е изд.). – 608 с; Бушков А. А., Буровский А.М. Россия, которой не было–2. Русская Атлантида. – М.; Красноярск, 2001. – 512 с.