Російська та українська дипломатія у середині XVII століття - Федорук, Я. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2002)
Рецензія на книгу: Русская и украинская дипломатия в Евразии: 50-е годы XVII в. / Под ред. Л.Е.Семеновой, Б.Н..Флори, И.Шварц. – М., 2000. – 224 с.