Оцінка можливості будівництва міні-ГЕС при існуючих греблях на прикладі гідровузлів в Житомирській області та Печенізького гідровузла в Харківській області - Рижий, В.М. (Гідроенергетика України, 2016)
В роботі дана оцінка використання напору існуючих гідровузлів для будівництва в їх складі будівлі гідроелектростанції та запропоновано використання різних типів гідроагрегатів.