Напрями розвитку формування якості води в період проектування та будівництва Каховської ГЕС-2 - Яцик, А.В.; Томільцева, А.І.; Чернявська, А.П. (Гідроенергетика України, 2016)
Наведено напрями розвитку формування якості води в період проектування та будівництва Каховської ГЕС-2 на основі аналізу результатів дослідження з оцінки якості води Каховського водосховища та його основних приток Конки, Томаківки і Базавлук для господарського-питного водопостачання, потреб рибного господарства, для зрошення сільськогосподарських земель.