Визвольні змагання в Україні 1914–1923 рр. - Миронець, Н.; Ясь, О. (Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського НАН України, 2002)
Рецензія на книгу: Верига Василь. Визвольні змагання в Україні 1914–1923 рр.: У 2-х тт. / Ред. Ю.Сливка, О.Аркуша. – Жовква: Вид-во оо. Василіян "Місіонер", 1998. – Т. 1. – 524 с. + іл.; Т. 2. – 502 с. + іл.