Гідроенергетика Карпатського регіону. Потенційні можливості та проблемні питання освоєння ресурсів на сучасному етапі - Карамушка, О.М. (Гідроенергетика України, 2016)
Доповідь на 15-й науково-практичній конференції "Ресурси природних вод Карпатського регіону", м. Львів, 26—27 травня 2016 р.