Обгрунтування напорів ГАЕС при використанні водосховищ каскаду ГЕС у якості басейнів - Яковлева, О.М. (Гідроенергетика України, 2016)
В статті розглядається питання визначення максимальних і мінімальних розрахункових напорів в проекті Дніпровської ГАЕС, для якої верхнім басейном служить Дніпровське водосховище (верхній б'єф Дніпро ГЕС-1 і Дніпро ГЕС-2), а нижнім — Каховське водосховище (нижній б'єф Дніпро ГЕС-1 і Дніпро ГЕС-2).
Доповідь на VIІ МІжнародній конференції гідроенергетиків "Сталий розвиток гідроенергетики, як основа мобільності та маневреності ОЕС України"