Вимірювання напружено-деформований стану елементів підвідно-напірного турбінного тракту Дністровської ГАЕС - Рябенко, О.А.; Чернобиль, О.Є. (Гідроенергетика України, 2016)
Представлені результати натурних спостережень за напружено-деформованим станом елементів напірного тракту турбін Дністровської ГАЕС. Проаналізовано розбіжність між натурними і розрахунковими значеннями напружень в елементах напірного тракту, їх технічний стан та відповідність вимогам експлуатаційної надійності та несучої здатності.
Доповідь на VIІ МІжнародній конференції гідроенергетиків "Сталий розвиток гідроенергетики, як основа мобільності та маневреності ОЕС України"