Прижиттєві зображення племінника гетьмана І. Мазепи А. Войнаровського - Павленко, С. (Сiверянський лiтопис, 2018)
Автор оприлюднює віднайдені ним зображення А. Войнаровського, сина сестри гетьмана І. Мазепи. Автор ознакамливает с найденными им изображениями А. Войнаровского, сына сестры гетмана И. Мазепы. The author makes public found by him images of А. Voynarovsky, a nephew of the hetman I. Mazepa.