Історіографія питання дослідження створення та діяльності Новгород-Сіверської єпархії 1785-1797 рр. у працях дослідників та науковців XІX-XXІ століття - Рига, Д. (Сiверянський лiтопис, 2018)
У статті мова йде про історіографію питання дослідження створення та діяльності Новгород-Сіверської єпархії 1785–1797 рр. у працях дослідників та науковців
XІX-XXІ століття. В статье речь идет об историографии вопроса исследования создания и деятельности Новгород-Северской епархии 1785–1797 гг. в трудах исследователей и ученых
XIX-XXI века. In the article it is a question historiography and research activities creation
Novgorod-Seversky diocese 1785-1797 In the writings of scholars and scientists of the XIX-XXI
century.