Автономний асинхронний генератор з двоступеневою конденсаторною системою збудження для живлення однофазного навантаження - Мазуренко, Л.І.; Джура, О.В. (Гідроенергетика України, 2017)
Розглянуто схемотехнічне рішення та розроблено динамічну модель автономного асинхронного генератора з двоступеневою конденсаторною системою збудження. Наведено результати моделювання електромагнітних процесів в генераторі.