Гідроакумулювальні електростанції — технологічна основа інтеграції потужних вітро- та фотоелектричних станцій до складу електроенергетичної системи України - Васько, П.Ф.; Вербовий, А.П.; Ібрагімова, М.Р.; Пазич, С.Т. (Гідроенергетика України, 2017)
Виконано порівняльний аналіз техніко-економічних показників різних технологій інтеграції потужних вітро- та фотоелектричних станцій до складу електроенергетичної системи. Обгрунтовано доцільність застосування гідроакумулювальних електростанцій.