Визначення слабких елементів мережі власних потреб ГЕС в умовах багатокритеріального вибору - Літвінов, В.В.; Котелевська, І.Г. (Гідроенергетика України, 2017)
В статті розв'язано задачу визначення слабких елементів мережі власних потреб ГЕС з урахуванням режимної надійності та технічного стану обладнання з використанням методів нечіткої кластеризації. Розроблено метод інтервальної ідентифікації коефіцієнтів статичних характеристик навантаження для проведення оцінки режимної надійності мережі власних потреб ГЕС. Запропоновано нечітку модель для оцінювання технічного стану кабельних мереж в умовах обмеженості діагностичної інформації.