Заступники директора і проректори Чернігівського державного педагогічного інституту (1955 – 1982 рр.) (До 100-річчя з дня народження ректора Чернігівського державного педагогічного інституту В.М. Костарчука) - Боровик, А.; Боровик, М. (Сiверянський лiтопис, 2018)
Стаття присвячена керівнику Чернігівського державного педагогічного інституту,
кандидату фізико-математичних наук, професору Віктору Миколайовичу Костарчуку та його заступникам з навчальної, наукової роботи та заочної освіти. Статья посвящена руководителю Черниговского государственного педагогического
института, кандидату физико-математических наук, профессору Виктору Николаевичу Костарчуку и его заместителям, а с 1961 г. – проректорам по учебной, научной
работе и заочному образованию. The article is devoted to the head of the Chernihiv State Pedagogical Institute candidate
of physical and mathematical sciences, professor Victor Kostarchuk and his deputies, and
since 1961 to the vice-rectors for educational, scientific and correspondence education.