Гирич І. Український Київ кінця ХІХ – початку ХХ ст.: культурологічний есей - Демченко, Т. (Сiверянський лiтопис, 2018)
Рецензія на книгу: Гирич І. Український Київ кінця ХІХ – початку ХХ ст.: культурологічний есей. – Київ: Пенмен, 2017. – 782+16 с.