Третя куликівська районна краєзнавча конференція (Сiверянський лiтопис, 2018)
29 березня в районному будинку культури відбулася третя районна краєзнавча
конференція. Цьогорічне зібрання краєзнавців Куликівщини було присвячене 95-й
річниці створення Куликівського району.