Всеукраїнська наукова конференція аспірантів і студентів «Актуальні проблеми сучасної української медієвістики» (Сiверянський лiтопис, 2018)
27-28 квітня 2018 року в «Чернігівському колегіумі» пройшла IV Всеукраїнська
наукова конференція аспірантів і студентів «Актуальні проблеми сучасної української медієвістики».