Пуск гідроагрегату № 4 філії "дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС" ПрАТ "Укргідроенерго" в контексті стратегії розвитку енергосистеми України - Субота, В.Й.; Жук, А.П.; Галат, В.В.; Кирилович, А.В. (Гідроенергетика України, 2017)
Розглянуто питання доцільності будівництва ГА №4 Дністровської ГАЕС, а токаж роль Дністровської ГАЕС у покращенні структури потужності та режимів роботи електростанкії в ОЕС України.