Розробка засобів проектування системи діагностування пошкоджень обмотки статора - Попович, О.М.; Гуторова, М.С. (Гідроенергетика України, 2017)
Розроблено та апробовано математичні і програмні засоби дослідження і проектування системи діагностування пошкоджень обмотки статора для забезпечення моделювання аварійних і передаварійних режимів із довільною зміною структури обмотки і розрахунку робочих характеристик. За результатами виконаного фізичного моделювання при ушкодженнях обмотки статора проведено тестування математичних засобів.