Аналіз двопараметричних моделей вітрової турбіни для зарядки гідроакумулювальної електростанції - Вербовий, А.П.; Пазич, С.Т. (Гідроенергетика України, 2017)
Виконано порівняльний аналіз різних двопараметричних залежностей для моделювання аеромеханічних характеристик вітрової турбіни для зарядки гідроакумулювальної електростанції.