Значення гідроенергетики в розвитку ОЕС України відповідно до НЕС-2035 і екологічні виклики - Ландау, Ю.О.; Сташук, І.В. (Гідроенергетика України, 2018)
В статті розглянуто збільшення згідно НЕС-2035 р. в ОЕС України потужностей ВДЕ (СЕС, ВЕС, ГЕС) і ГАЕС, значення гідроенергетики в регулюванні, балансуванні, акумулюванні потужностей, зменшення викидів забруднюючих речовин на ТЕС, інтеграція ОЕС України з ENTSO E і перехід на ринкові умови, особливості нового Закону України "Про оцінку впливу на довкілля".