Оцінка інтенсивності зовнішнього водообміну на Дніпровських водосховищах у сучасних їх параметрах - Обухов, Є.В. (Гідроенергетика України, 2018)
Проведено зіставлення показників інтенсивності зовнішнього водообміну для дуже маловодного 2015 року на дніпровських водосховищах у проектних і сучасних їх параметрах.