Оцінювання ймовірності відмови елегазових вимикачів "GEC ALSTHOM" на інтервалі часу - Доморощин, С.В.; Літвінов, В.В. (Гідроенергетика України, 2018)
В статті адаптовано метод оцінювання ймовірності відмови електрообладнання до використання елегазових вимикачів. Виконано оцінку стану та ймовірності відмови елегазового вимикача на інтервалі часу один рік з використанням статистичних даних про функціонування елегазових вимикачів, матриць причинно-наслідкових відносин та вектора технічного стану елегазового вимикача.