Руйнування споруди колишнього благородного пансіону Чернігівської класичної чоловічої гімназії в роки Другої світової війни - Рига, Д. (Сiверянський лiтопис, 2018)
У статті мова йде про руйнування споруди колишнього благородного пансіону
Чернігівської класичної чоловічої гімназії в роки Другої світової війни. В статье речь идет о разрушении сооружения бывшего благородного пансиона
Черниговской классической мужской гимназии в годы Второй мировой войны. The article deals with the destruction of the buildings of the former noble boarding house
of the Chernihiv classical male gymnasium, during the Second World War.