Акція «Ніч у музеї» як зразок ефективної комунікації з відвідувачами (на прикладі Чернігівського історичного музею імені В.В. Тарновського) - Синельник, І. (Сiверянський лiтопис, 2018)
У статті висвітлюється відносно нова форма музейної комунікації з відвідувачами – акція «Ніч у музеї». Розглядаються форми і методи діяльності музейного закладу в рамках цієї акції щодо успішного діалогу із громадськістю, результативного використання інформаційних технологій. В статье освещается относительно новая форма музейной коммуникации с посетителями – акция «Ночь в музее». Рассматриваются формы и методы деятельности музейного заведения в рамках этой акции по созданию успешного диалога с общественностью, результативное использование информационных технологий. The article covers a relatively new form of museum communication with visitors – the action «Museum Night». The article deals with the forms and methods of activity of the museum institution within the framework of this action on successful dialogue with the public, effective use of information technologies.