О. Довженко: «Ви хочете сказати, що я брехав?» - Павленко, С. (Сiверянський лiтопис, 2018)
Рецензія на книгу Марини Каранди «EX LIBRIS. Сучасна українська драматургія для дітей та молоді» (Чернігів : Чернігівський ЦНІІ, 2017. – 138 с.).