Структурно-семантична бінарність художнього дискурсу поезії Степана Чарнецького - Камінчук, О. (Слово і Час, 2010)
У статті розглядається бінарний структурно-семантичний синтез декадансу й символізму в поезії
Степана Чарнецького. Схарактеризовано основні риси творчої індивідуальності поета. The paper explores the structural semantic synthesis of decadence and symbolism
in the poetry by Stepan Charnetsky, thus specifying the basic features of the poet’s individual
style. В статье рассматривается бинарный структурно-
семантический синтез декаданса и символизма в поэзии
Степана Чарнецкого. Охарактеризованы основные черты
творческой индивидуальности поэта.