Уточнена методика визначення характеристик режиму короткого замикання асинхронних двигунів за результатами випробувань - Головань, І.В. (Технічна електродинаміка, 2016)
Проведено порівняльний аналіз результатів числового дослідження режиму короткого замикання асинхронного двигуна типу 4A132M8, 4A355S8 за методикою ГОСТ 7217-87 з їх каталоговими значеннями. Уточнено методику перерахунку обертового моменту і струму короткого замикання фізичного експерименту з пониженої напруги живлення на номінальну за порівняльним аналізом результатів числового експерименту режиму роботи короткого замикання серійного асинхронного двигуна і каталоговими даними. Проведен сравнительный анализ результатов численного исследования режима короткого замыкания асинхронного двигателя типа 4A132M8, 4A355S8 по методике ГОСТ 7217-87 с их каталоговыми значениями. Уточнена методика перерасчета вращательного момента и тока короткого замыкания (КЗ) физического эксперимента с пониженного напряжения на номинальное по сравнительному анализу результатов численного эксперимента режима работы (КЗ) серийного асинхронного двигателя и каталоговыми данными. The comparative analysis of numerical investigation results the mode short circuit of induction motor type 4A132M8, 4A355S8 as described in GOST 7217-87with its catalogue values was carry out. Clarify the method of torque recalculation and short circuit current of physical experiment with a reduced voltage to the nominal on comparative analysis of numerical experiments results mode short-circuit serial induction motor and catalogue data.