Про деякі прорахунки в основному тексті та коментарях останнього академічного видання творів Шевченка - Зінчук, Л. (Слово і Час, 2010)
У статті йдеться про атрибуцію вірша Т. Шевченка “На незабудь Штернбергові” і про малюнок поета із зображенням печі Густинського монастиря, згаданий у повісті “Музыкант”. The paper inquires into the problematic attribution of T. Shevchenko’s poem “Schternberg to remember” in general, and into the poet’s sketch depicting the furnace in Hustyn monastery which was mentioned in the narrative “The Musician” in particular. В статье идет речь об атрибуции стихотворения Т. Шевченко “На незабудь Штернбергові” и о рисунке поэта с изображением печи Густинского монастыря, упоминаемом в повести “Музыкант”.