Словацька монографія про Івана Франка - Пасемко, І. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Daniš M., Nevrlý M. Ivan Franko. Život a dielo (1856–1916). –
Prešov: Vydavateľstvo Michala Vaška, 2009. – 336 strán.