У силовому полі українського верлібру - Мойсієнко, А. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Науменко Наталія. Серпантинні дороги поезії: природа та тенденції
розвитку українського верлібру: Монографія. – К.: Сталь, 2010. – 518 с.