Наші презентації (Слово і Час, 2010)
Четверті Липівські читання: Пам’яті Івана та Юрія Лип: Зб. матеріалів Всеукраїнської наукової конференції 18-19 квітня 2008 р.; Олена Пчілка і Гадяч. До 160-річчя від дня народження Олени Пчілки: Науковий збірник; Гончар Ю. Сердечний рай. Ґендерні аспекти художнього світу Тараса Шевченка; Бібліотека Івана Франка: Науковий опис; Всесвіт. – 2010. – №1-2; Сквіра Наталія. Проблеми поетики другого тому “Мертвих душ” Миколи Гоголя: Монографія; Збірник праць Всеукраїнської (37-ї) наукової Шевченківської конференції, Черкаси, 22-24 квітня 2009 р.; Шевченків світ: Науковий щорічник; Шевченкознавчі студії: Зб. наук. праць; Яричевський Сильвестр. Поет любові і протесту; “Український психотип у творчості Т.Г. Шевченка”: Матеріали VІ Всеукраїнської науково-методичної конференції, 13-15 травня 2009 року; Александрова Г.А. Помежів’я (Українське порівняльне літературознавство кінця ХІХ – першої третини ХХ століття): Монографія; Популярна енциклопедія Львова: Історія, культура, людина, місто; Хархун В.П. Соцреалістичний канон в українській літературі: генеза, розвиток, модифікації: Монографія; Спадщина: Літературне джерелознавство. Текстологія. Т. 4; Національні варіанти літературної компаративістики; Іванишин В.П. Нариси з теорії літератури: Навч. посіб; Вісниківство: літературна традиція та ідеї: Збірник наукових праць,
присвячений пам'яті Василя Іванишина.