Гендерний паритет у науці: тенденції в світі та в Україні - Ісакова, Н.Б. (Наука та наукознавство, 2018)
Стаття присвячена проблемі гендерного паритету наукових кадрів у контексті прийнятих Україною міжнародних гендерних стандартів та політики сприяння ефективному використанню інтелектуальних ресурсів країни. Статья посвящена проблеме гендерного паритета научных кадров в контексте принятых Украиной международных гендерных стандартов и политики содействия эффективному использованию интеллектуальных ресурсов страны. The article is devoted to the problem of gender parity of researchers in the context of international gender standards and policies to promote the effective use of the country’s intellectual resources adopted by Ukraine.