Вплив режиму конвективного сушіння на кристалічність порошків з яблук та цукрового буряку - Михайлик, В.А.; Снєжкін, Ю.Ф.; Корінчевська, Т.В.; Горніков, Ю.І. (Промышленная теплотехника, 2015)
Представлено результати дослідження методами дериватографії та рентгенофазового аналізу впливу температури конвективного сушіння на кристалічність порошків з яблук та цукрового буряку. Представлены результаты исследования методами дериватографии и рентгенофазового анализа влияния температуры конвективной сушки на кристалличность порошков из яблок и сахарной свеклы. The effect of temperature of the convecting drying on the crystallinity of apple and sugar beet powders was presented in this study.