Художній світ оповідання “Помстився” Уласа Самчука - Цибуковська, М. (Слово і Час, 2010)
У статті розглянуто художній світ оповідання Уласа Самчука “Помстився”, надрукованого в нелегальному часопису міжвоєнної доби. The paper analyses the artistic universe of Ulas Samchuk’s “Revenged” which was first printed in an illegal journal during the interwar period. В статье рассматривается художественный мир рассказа Уласа Самчука “Отомстил”, напечатанного в нелегальном журнале междувоенной эпохи.