Наші презентації (Слово і Час, 2010)
Петров Н.И. Очерки истории украинской литературы / Передмова і примітки Г.А. Александрової; Тарас Шевченко у прижиттєвій критиці (1839–1861). Бібліографія. Матеріали: Навчальний посібник; Дунай Павлина. Андрій Ніковський: долаючи межі часу; Шкляр Л.Є., Шпиталь А.Г. Під знаком Нобеля. Лауреати Нобелівської премії миру, 1901-2008.