Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів - Снєжкін, Ю.Ф.; Шапар, Р.О.; Сорокова, Н.М.; Гусарова, О.В. (Промышленная теплотехника, 2015)
Узагальнені закономірності тепломасообміну під час сушіння, встановлені раціональні параметри з метою інтенсифікації процесу та розробки технології виробництва фруктово-овочевих чипсів. Обобщены закономерности тепломассообмена при сушке, установлены рациональные параметры с целью интенсификации процесса и разработки технологии производства фруктово-овощных чипсов. Was generalized patterns of heat and masstransfer during drying established rational parameters in order to intensify the process and the development of technology production of fruit and vegetable chips.