Перспективи розвитку біоенергетики як інструменту заміщення природного газу в Україні - Гелетуха, Г.Г.; Желєзна, Т.А.; Гайдай, О.І. (Промышленная теплотехника, 2015)
Розглянуто поточний стан та перспективи розвитку біоенергетики в Україні до 2020 року. Проаналізовано механізми стимулювання розвитку даного сектору у відповідності до урядових документів, прийнятих у 2014 році. Рассмотрено современное состояние и перспективы развития биоэнергетики в Украине до 2020 года. Проанализированы механизмы стимулирования развития данного сектора в соответствии с правительственными документами, принятыми в 2014 году. The paper covers the present state and prospects for the development of bioenergy in Ukraine until 2020. Some supporting instruments for the bioenergy sector introduced by the government in 2014 are analyzed.