Обґрунтування технології комплексної переробки торфу на паливо з вилученням гумінової складової - Корінчук, Д.М. (Промышленная теплотехника, 2015)
Розглянуто шляхи поєднання технології отримання гумінових речовин та виробництва композиційного палива. Обґрунтовано енергоефективну схему виробництва композиційного палива. Запропоновано методи розрахунку вмісту складових палива. Рассмотрены пути объединения технологии получения гуминовых веществ и производства композиционного топлива. Обоснованно энергоэффективную схему производства композиционного . Предложены методы расчета содержания компонентов топлива. Ways combination technology of humic substances and manufacture composite fuel were considered. Energy efficient composite fuel production scheme was proposed. Methods for calculating fuel component content was presented.