Аналіз ефективності систем захисту газовідвідних трактів котельних установок при застосуванні теплоутилізаційних технологій - Фіалко, Н.М.; Навродська, Р.О.; Шевчук, С.І.; Пресіч, Г.О. (Промышленная теплотехника, 2016)
Проведено аналіз ефективності застосування ряду теплових методів відвернення конденсатоутворення у газовідвідних трактах котельних установок з димовими трубами різного типу при використанні теплоутилізаційних технологій з глибоким охолодженням відхідних газів. Проведен анализ эффективности применения ряда тепловых методов предотвращения конденсатообразования в газоотводящих трактах котельных установок с дымовыми трубами разного типа при использовании теплоутилизационных технологий с глубоким охлаждением уходящих газов. The analysis of the effectiveness of application of thermal methods for prevention of condensate formation in boiler exhaust gases ducts with different chimney types by using of a deepcooled of exhaust gases technology is performed.