Застосування методу граток Больцмана до аналізу течії нанорідини в каналі між коаксіальними циліндрами - Авраменко, А.О.; Тирінов, А.І.; Дмитренко, Н.П.; Кравчук, О.В. (Промышленная теплотехника, 2016)
Досліджено потік Тейлора-Куетта нанорідин в криволінійному каналі, що утворений двома концентричними циліндричними поверхнями. Исследовано течение Тейлора-Куетта наножидкостей в криволинейном канале, образованном двумя концентрическими цилиндрическими поверхностями. Taylor-Couette flow of nanofluids in curved channel, which is formed by two concentric cylindrical surfaces, is investigated.