Моделювання розвитку інноваційного виробництва - Захарченко, В.И.; Меркухов, Н.Н.; Саровская, И.И. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2006)
Предложено использование модели перехода на новый вид продукции,
которая прошла апробацию на машиностроительных предприятиях Одесского
региона. Запропоновано використання моделі переходу на новий вид продукції,
яка пройшла апробацію на машинобудівних підприємствах Одеського регіону.