Експериментальні дослідження теплопередачі через енергоефективні склопакети з низькоемісійним м’яким покриттям - Басок, Б.І.; Давиденко, Б.В.; Кужель, Л.М.; Гончарук, С.М.; Бєляєва, Т.Г. (Промышленная теплотехника, 2017)
Представлені результати досліджень теплотехнічних характеристик віконних склопакетів з низько-емісійним покриттям в реальних кліматичних умовах. Отримані експериментальні дані дозволяють визначити вплив різних факторів на теплові характеристики віконних конструкцій. Проаналізовані розподіл температур і густини теплового потоку на поверхні склопакету. Отримані експериментальні дані дають можливість визначити тепловтрати будівлі. Представлены результаты исследования теплотехнических характеристик оконных стеклопакетов с низкоэмиссионым покрытием в реальных климатических условиях. Полученные экспериментальные данные позволяют определить влияние различных факторов на тепловые характеристики оконных конструкций. Проанализированы распределение температур и плотности теплового потока на поверхности стеклопакета. Полученные экспериментальные данные дают возможность определить теплопотери здания. The results of studies of thermal characteristics of window-pane windows with low coverage in real climatic conditions. The experimental data allow us to determine the impact of various factors on the thermal performance of window designs. The distribution of temperatures ture and density of heat flow on the surface of the pane. The experimental data make possible to define the heat loss of the building.