Моніторинг об’єктів теплоенергетики з використанням безпілотних літальних апаратів - Бабак, В.П. (Промышленная теплотехника, 2017)
Розглянуто засади створення і практичного використання мобільних інформаційно-вимірювальних систем моніторингу характеристик довкілля об’єктів теплоенергетики та можливості використання з цією метою безпілотних літальних апаратів. Рассмотрены основы создания и практического использования мобильных информационно-измерительных систем мониторинга объектов теплоэнергетики и возможность использования с этой целью беспилотных летательных аппаратов. Considered principles of creation and practical use of mobile information and measurement systems to monitor environmental characteristics of thermal power facilities and the possibility of using this purpose unmanned aerial vehicles.