Усунення загроз забезпечення теплом інфраструктурних об’єктів - Демченко, В.Г. (Промышленная теплотехника, 2017)
Проведено аналіз загроз забезпечення тепловою енергією населених пунктів та окремих об’єктів в умовах надзвичайних ситуацій. Розроблені методи та надані рекомендації створення стійкої перспективної системи теплозабезпечення. Запропоновано створення нового та модернізація існуючого обладнання. Проведен анализ угроз теплоэнергоснабжения населенных пунктов в условиях чрезвычайных ситуаций. Разработаны методы и даны рекомендации создания устойчивой системы теплофикации. Предложено создание нового и модернизация существующего оборудования. The analysis of threats of providing thermal energy of settlements and separate objects is conducted in the conditions of emergencies. Methods are worked out and recommendations of creation are given of the steady perspective system of providing a heat is worked out. Creation of new and modernisation of existent equipment are offered.