Енергетичний та екологічний аналіз технологій виробництва електроенергії з твердої біомаси. Частина 2 - Гелетуха, Г.Г.; Желєзна, Т.А.; Баштовий, А.І. (Промышленная теплотехника, 2017)
Представлено результати енергетичного аналізу життєвого циклу виробництва електричної енергії з твердої біомаси. Проведено порівняння із відповідним варіантом комбінованого виробництва теплової та електричної енергії. Розраховано баланс парникових газів протягом життєвого циклу виробництва електричної енергії з твердої біомаси. Представлены результаты энергетического анализа жизненного цикла производства электрической энергии из твердой биомассы. Проведено сравнение со соответствующим вариантом комбинированного производства тепловой и электрической энергии. Рассчитан баланс парниковых газов в течение жизненного цикла производства электрической энергии из твердой биомассы. The paper presents some results of energy analysis of the life cycle of power production from solid biomass. The results are compared with the respective case of combined heat and power production. The greenhouse gases balance during the life cycle of power production from solid biomass is calculated.