Перспективність та напрямки розвитку апаратів, принцип роботи яких ґрунтується на механізмах дискретно-імпульсного введення енергії - Долінський, А.А.; Коник, А.В.; Радченко, Н.Л.; Целень, Б.Я.; Гоженко, Л.П. (Промышленная теплотехника, 2017)
В статті представлено останні розробки апаратів ДІВЕ, зокрема, установка для безреагентної нейтралізації кислих конденсатів продуктів згоряння газу в опалювальних і промислових котельнях та екстрактор кавітаційного типу. Наведено особливості та принцип їх роботи, а результатами експериментальних досліджень підтверджено ефективність їх застосування в різних галузях промисловості. В статье представлены последние разработки, в частности, установка для безреагентной нейтрализации кислых конденсатов продуктов сгорания газа в отопительных и промышленных котельных, а также новый экстрактор кавитационного типа. Представлены особенности и принцип работы, а результатами экспериментальных исследований подтверждена эффективность применения оборудования в различных отраслях промышленности. The article presents new developments, in particular, is equipment for neutralization of acid condensates of gas combustion products in heating and industrial boiler houses and a new cavitation type extractor. The article described principle of work and the results of experimental studies are presented which confirm the effectiveness to application of equipment in various industries.