Ефективність використання полімерних мікро- і нанокомпозитів для теплообмінних апаратів газо-газового типу - Фіалко, Н.М.; Навродська, Р.О.; Дінжос, Р.В.; Меранова, Н.О.; Шевчук, С.І. (Промышленная теплотехника, 2017)
Наведено результати аналізу перспективності використання полімерних мікро- і нанокомпозитів для виготовлення газо-газових теплообмінників. Представлено дані зіставлення характеристик теплообмінних поверхонь з полімерних композитів з відповідними показниками для традиційно застосовуваних поверхонь. Приведены результаты анализа перспективности использования полимерных микро- и нанокомпозитов для изготовления газо-газовых теплообменников. Представлены данные сопоставления характеристик теплообменных поверхностей из полимерных композитов с соответствующими показателями для традиционно применяемых поверхностей. The results of the analysis of the prospects for the use of polymer micro- and nanocomposites for the fabrication of gasgas heat exchangers are given. The data of comparison of heat exchange characteristics of polymer composites surfaces with corresponding parameters for traditionally applied surfaces are presented.