Динамика распыливания многокомпонентных материалов - Драганов, Б.Х.; Долинский, А.А. (Промышленная теплотехника, 2017)
Изложены основы распыливания многокомпонентных материалов. Приведены анализ и расчет распыливания на основе теории каскада. Сформулирована математическая модель и изложен метод расчета динамики распыливания многокомпонентных материалов. Викладено основи розпилювання багатокомпонентних матеріалів. Наведено аналіз і розрахунок розпилювання на основі теорії каскаду. Сформульовано математичну модель та викладено метод розрахунку динаміки розпилювання багатокомпонентних матеріалів. Bases cutting multicomponent materials. The analysis and calculation of cutting based on the theory stage .The mathematical model and calculation method set out spray dynamics of multicomponent materials .