Національний центр філологічних наук - Жулинський, М. (Слово і Час, 2010)
У статті йдеться про повну драматизму вісімдесятилітню історію Інституту літератури, про його місце
в системі української академічної науки. The essay deals with the dramatic 80-year history of the Institute of Literature, and defines its place within
the structure of Ukrainian humanities. В статье идет речь о полной драматизма
восьмидесятилетней истории Института
литературы, о его месте в системе украинской
академической науки.